Jeg har altid været vild med de fløjlsbløde, møre kyllingestykker i retterne på kinesiske restauranter, og jeg har altid troet, det var noget helt specielt kinesisk, de kunne på de restauranter
Mørkt øl skulle også smage godt til kylling. Sæt Römertopfen i blød i vand i en halv time. Fyld den herefter med løg skåret både, hele hvidløgsfed og halve gulerødder
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Jo mørkere jo bedre. Start med at smelt den mørke chokolade over et vandbad. Vælg gerne en rigtig god mørk chokolade (+50) når du skal lave dit chokoladebrud. 200 g mørk chokolade (jeg brugte 70%). × 200 g mørk chokolade (jeg brugte 70%)
s. k. r. u. e. t. n. a. f. m. i. l. o. g. å. b. d. I. h. v. B. H. ,. J. O. p. -. y. ø. æ. S. Å. P. z. é. (. ). D. j. K. 2. 0. 1. 7. 5. F. c. G. 3. E. M. L. R. 9. A. x. ". N. C. T. Ø. ½. 8. U. 4
Mix pofiber i, smør dejen ud i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir. Normalt opbager jeg smør og mel, når jeg laver bechamelsauce, men det har Jette også et bud på
Denne her variant er lidt grovere i sin struktur og jeg valgte også at bruge mørk øl i stedet for vand, men det kan du også eksperimentere lidt med hvis du vil have noget lidt lysere müsliboller
Jeg synes hurtigt frikadeller kan blive kedelige og tørre at spise, så hjemme ved mig tilsætter vi altid en masse grønt, som gavner smagen og hjælper til at opnå de 600 g frugt/grønt om dagen
stRør kardemommen sammen med den smeltede, let afkølede smør og rør denne blanding i dejen. (35-40 stk, kan fryses hvis du når det inden de er spist)25 g gær1/2 l mælk250 g mel (4 dl)1 spsk sukker4 æg1 tsk stødt kardemomme50 g smør eller margarineEventuelt
P. y. h. a. T. r. o. e. d. i. k. ,. j. g. v. l. m. n. s. t. æ. f. ø. å. E. D. p. b. M. u. C. S. N. (. ). c. I. G. B. &. J. '. z. -. F. H. w. 2. 5. K. 3. /. 4. 1. 8. L. O. A. R. V. 0. |. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.