Lidt olie til stegning. Forloren hare er en dansk klassiker og en sand bedstemor ret. Jeg har haft mine ernæringsmæssige briller på og sammensat en sundere version af den traditionelle opskrift på forloren hare
Den har lagt et påskeæg og vi ved også hvor den har lagt det for den har nemlig sagt det. Sådan lyder den eneste påske sang jeg kan huske fra min børnehave tid, og jeg har selvfølgelig ført den videre til de børn jeg kender
Servér harerne med kartofler, saucen og lidt ekstra ribsgelé. Opvarm lidt olie og smør på en pande, og steg så farsbrødene på alle sider, til baconen er sprød
Og det får mig faktisk til at tænke lidt. Sport interesserede mig aldrig rigtig – jeg var uatletisk og havde altid en undskyldning for hvorfor jeg ikke skulle deltage i idræt
Grydelapperne, som jeg har hæklet for en kollega, er blevet færdige. Jeg har brugt en sort lædersnor. Og jeg har brugt hæklenål til tunesisk hækling nr
Måske lidt æblegele. Her er opskriften på et rigtig godt og saftigt, krydret farsbrød med æbler og salvie – inspireret af forloren hare – alle tiders suveræne efterårsmad
Fylder noget plads i køkkenskabet, blandt alt det andet, man har i forvejen. Nederst på billedet kan du se min nye ret, "Squash spagetti i gorgonzolasovs med edamame bønner og tigerrejer", hvor jeg har brugt min Lurch Spirali
Mange arbejdspladser har en brød/kage ordning, hvor man skiftes til at tage brød og/eller kage med. Hvis du i virkeligheden mest af alt har lyst til noget andet end et “tomt” rundstykke og en fed kage, så gør noget andet
Jeg vil lave den med mosgrønne lys, forskellige grene, lidt glimmer og måske et par fjer eller to. Har du valgt hvordan din adventskrans skal se ud i år
Tilsæt melet lidt af gangen imens der røres med et piskeris. Efter mange overvejelser landede jeg på forloren hare i en udgave hvor sovsen bages med haren i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.