-. -. -. -. -. -. -. D. e. t. r. a. l. s. å. n. m. ,. d. p. u. g. ø. o. k. i. v. h. æ. I. b. (. J. f. ). M. j. y. O. S. B. x. E. 1. c. R. 2. 0. C. A. *. H. * l
lammebov eller -kølle i store tern. Lammekødets og fignernes sødme kombineret med lidt knas fra valnødderne samt kanelens runde smag er virkelig fantastisk
700 g lammekølle i tern – eller du kan, som vi gjorde, bruge en omgang oksekød i gode tern 1 spsk hvidløgs- og ingefærpasta 5 grønne kardemommekapsler 200 g gule linser 100 g græskar, skrællet, uden kerner og i mindre tern [
-. -. -. -. -. -. -. -. -. S. m. a. g. s. l. ø. e. n. b. v. f. o. r. k. æ. t. d. i. å. I. ,. h. 5. L. u. p. D. (. 4. 6. ). 1. O. 8. c. 3. 7. 2. 0. R. H. F. j. K. y. C. T. 9. N. A. e g
I bedste Asterix & Obelix-style snublede jeg den anden dag over et par kalkunlår i køledisken. ) - eller rigtig rigtig stort - som fx kalkunlår, vi jo godt kan være enige om er kyllingernes svar på Foghorn
Tag lammet ud af køleskabet, og lad dem ligge ved stuetemperatur til de skal steges. Server kødet sammen med auberginerne, som du drypper med dressingen og pynter med julienne-citronskal og lidt friske myntheblade
Tilsæt lammet og steg dem under kraftig varme i fem minutters tid, så de får lidt stegeskorpe. Bland dem med hvidløgs- og ingefærpasta og lad det marinere i et par timer
- Og derfor faldt tanken straks på den lammekølle jeg havde liggende i fryseren. Kom lammekøllen i. Det går også ud over bloggen - på den måde, at jeg simplethen ikke for taget billeder
Brun lammekjøttet i rapsoljen. Her har jeg servert lammet med smørstekt rødkål og sellerirotmos. Her har jeg braisert lammebog med krydder og løk, og de 3 - 4 timene som kjøttet fikk i ovnen gjorde underverker. Snu gjerne på kjøttet 2 - 3 ganger underveis under stekingen
Kødet er fra en lammekøle og det var stadig ligeså friskt som da vi slagtede fåret. Til mynte-yoghurten blandes yoghurt med salt, peber, sukker og hakket mynte
-. -. S. å. e. r. d. n. o. p. s. k. i. f. t. a. g. b. m. I. l. h. v. æ. ,. ø. G. u. M. j. c. L. (. 4. ). ½. 7. 5. 3. 2. 0. 6. F. H. V. y. P. T. °. C. B. 1. K. 8. A. E
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.