Fold bagepapiret sammen om lammet så det er en så luftæt pakke som muligt. Lammet jeg har fotograferet til denne opskrift fik 12 timer ved100 grader uden varmluft. Det var en meget stor dansk lammekølle på 3½ kg. 1 Lammekølleca. 1 Lammekølle
(Kylling og i særdeleshed lam). Gnid lammekøllen med salt og peber og læg den i et smurt ovnfast fad. Når lammekøllen er brunet, tages fadet ud af ovnen
I. d. e. n. u. g. h. a. v. N. t. o. b. i. l. k. y. (. r. ø. s. å. æ. ). ,. j. m. p. f. q. J. c. D. S. w. K. O. -. R. M. 2. 1. ½. C. 3. 6. 0. +. L. P. V. x. T. E. H. 8. U. z. 4. F. ) g
I. f. e. r. i. n. ,. s. o. m. t. p. l. u. h. a. j. g. ø. v. d. å. k. æ. D. M. C. b. O. (. J. ). N. T. L. 1. y. c. 2. 5. 0. F. E. R. S. H. -. 3. 9. ½. '. 6. 7. A. G. Å. V. K. z. P. w. 4. X. ) l
Søndagen bød på regn og et vejr som mest af alt mindede om det efterår som lurer rundt om hjørnet. Men pyt for det byder også på hygge indenfor og det trængte jeg lige til
Langtidsstegt nakkesteg med sprød svær. Udgivet den 15. juni 2015 by Karen Engell Dalsgaard. En nakkesteg fra vores gode gris, fundet i fryserens dyb, blev til en lækker regnvejrs-lørdagsmiddag
700 g lammekølle i tern – eller du kan, som vi gjorde, bruge en omgang oksekød i gode tern 1 spsk hvidløgs- og ingefærpasta 5 grønne kardemommekapsler 200 g gule linser 100 g græskar, skrællet, uden kerner og i mindre tern [
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.