Kyllingefrikadeller med bønnesalat
TildeMa(d)
TildeMa(d)
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Bønnesalat med sennepsdressing
  • 400 g friske Haricort Verts
  • 4 gulerødder
  • En håndfuld frisk persille
  • En håndfuld hasselnødder
  • 2 spsk fransk sennep
  • 1 spsk rørsukker
  • 1 spsk rapsolie
  • Saften af 1/2 citron
  • Salt og peber
  • Kyllingefrikadeller
  • 400 g hakket hønsekød, jeg brugte kød fra Hanegal
  • 1 lille løg, fint hakket
  • 2 spsk græskarkerner
  • 2 spsk solsikkekerner
  • 1-2 spsk hvedemel
  • 1/2 dl vand
  • Salt og peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.