Kylling og champignon gullasch
Sanne Berg Kristiansen
Sanne Berg Kristiansen

Kylling og champignon gullasch

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 g kyllingebryst uden skind og ben
  • 100 g hakket champignon
  • 2 spsk olivenolie
  • 1/2 mellemstort løs, skiveskåret
  • 1// spsk tomatpure
  • 120 ml kyllingebullion
  • 1/2 blomkålshoved delt i buketter (300g)
  • 1/2 broccolihoved delt i buketter (300g)
  • 2 spsk smør
  • Salt og peber

Instruktioner

    tilberedning: 35-40
    Portion: 2
    Kylling:
    Tør kyllingen af og skær den i små stykker
    Varm olien på en pande og steg løgene i 2-3min
    Tilsæt kyllingen og steg den brun i ca 5 min. Tilsæt nu champignon.
    Rør tomatpure og kyllingebullion i. Krydder med salt og peber og lad simre i 10min.
    Mos:
    Kog 500ml vand i en stor gryde. Tilsæt broccoli og blomkål lad den koge i ca 10min.
    Hæld vandet fra. Tilsæt smør og salt og peber (efter smag) og mos evt i en foodprocesser eller med en gaffel
    Server:
    Server evt med lidt frisk persille

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.