Stegt flæsk
Sanne Berg Kristiansen
Sanne Berg Kristiansen

Stegt flæsk

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 125 g saltet flæsk i skiver, 4 mm pr. skive
  • 1 tsk. sød sennep
  • 2 spsk. friskhakket persille
  • Salt og peber
  • 1 dl ylette
  • 125 g kartofler
  • 200 g broccoli

Instruktioner

    Tilberedning:
    Portion:
    Ovn: 200 grader

    Flæsk:
    Beklæd en bradepande med 5 lag køkkenrulle.
    Læg bradepanderisten oven på og fordel den saltede flæsk på risten.
    Steg flæsket i ovnen i ca. 20-30 minutter, indtil det er brunt og sprødt.

    Persille dressing:
    Bland sennep, persille og ylette og smag til med salt og peber.

    Server:
    Server med kogte pillede kartofler, kogt broccoli og persilledressing.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.