Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
Det kinesiske navnet, HEI hújiāo (黑 胡椒), betydde opprinnelig noe sånt som "fremmed pepper". ett døgn, så du må begynne med forberedelsene dagen før den skal serveres -og JA det er verdt å marinere kjøttet, ble supermørt og fikk en herlig smak
D. e. f. l. s. t. d. a. n. k. r. p. i. g. m. y. -. o. å. h. v. M. æ. ,. u. j. J. b. U. K. w. G. L. T. A. P. C. B. c. S. ø. 4. 0. O. I. (. ). 2. ½. 5. 1. F. H. 3. R. V. 6. 7
Kyllingestykkerne vendes med saften fra den ene citron, riseddike og soya. Servér med naan (opskrift nedenfor) og drys med forårsløg skåret i skrå skiver, citronskal og citroner i små stykker samt chilisauce
Der er ikke så meget grønt i den, så en god ide at starte med en lille forret, fx grøntsagstempura med en frisk dip, inden man begynder at slubre den fantastiske sauce i den her ret, det er det rene sorte guld
The post Kinesisk suppe med hakket kylling appeared first on Grydelappen. Suppen er en slags kraftig bouillon med grøntsager og kød, blandet med lidt nudler og en smule sprødt salat
Opskrift Kinesisk Wok Lynstegt kylling med grønsager. Aner ikke om det er kinesisk eller thai. Køb dog aldrig neutralmarinerede kyllingefiletter, de er pumpet med saltvand som så sprøjter ad helvede til når de kommer i varmt olie
Den smager super godt med nudler til, men kan også sagtens serveres med ris. Denne ret indeholder en række asiasiske elementer, og hvor kinesisk den er, det kan nok diskuteres, men øst-inspireret er den i hvert fald
Nåh ja, måske vil nogen gå i rette med mig, når jeg skriver, at aftenens ret var kinesisk. Der skete en masse omkring mig, mens jeg var igang med maden - det resulterede i, at jeg slet ikke fik noteret mængder til sursød saucen
En af disse tapas var Kinesiske rejetoasts med sesam. Server med chilisauce. Det er en traditionel kinesisk dim sum ret, som dog er videreudviklet på sin vej rundt i verden, og denne version med sesam er britisk, og opskriften kommer fra Blue Dragons hjemmeside
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.