Fordel kartofler, asparges, hvidløg og smuldret ost på folien og drys med salt og peber. Og selvom det måske ikke ser ud til at blive grillvejr lige med det samme, får I alligevel denne opskrift på lækkert tilbehør til grill
Gnid kalkunlårene med olie, salt og rigeligt peber. Drys med forårsløg i skiver og drys med tranebær. 11½ kilo nye skrabede kartofler. 11 bundt grønne asparges. 175 grader varmluft eller på grill i ca. 1Skrab ogkog de nye kartofler, så de er færdige når kalkunlårene er færdige. Tilbered hollandaisesauce ogkog grønne asparges 3-4 minutter i mikrobølgeovnen (så bevarer de mest smag og struktur. 1Kalkunlårene er færdige når de er sprøde og gyldne
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Traditionel, solid dansk kost er noget, der hitter på middagsbordene rundt omkring, selvom mange nok helst ikke indrømmer, at de ofte vil foretrække stegt flæsk med persillesovs frem for et sundere og smartere alternativ som f
Læg resten af osten påog drys med oregano, salt og peber. Smør halvdelen af osten på dejen og fordel kartoffelskiver ogaspargesovenpå i et pænt mønster
Anret fintsnittet spidskålmed de grillede aspargespåog tynde, fine skiver af radiser. Rens benene på kødet grundigt og vakuumpak det sammen med lidt olivenolie, frisk timian og en anelse salt og peber
F. o. r. 1. 4. d. a. g. e. s. i. n. m. å. t. v. b. f. k. ø. l. h. j. ,. I. w. y. u. J. æ. E. -. p. (. c. ). D. H. 2. 0. 6. 5. T. M. A. C. q. N. V. 7. 8. ½. 3. S. R. +. /. L. O. P. 9. ". K. z. U
Men det er lidt ærgerligt, da kartofler er en sund spise, der ikke bare mætter, men også bugner af en masse livsvigtige mineraler, vitaminer og næringsstoffer, som brød, pasta og ris er fattige på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.