Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nyefriske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Gnid kalkunlårene med olie, salt og rigeligt peber. Drys med forårsløg i skiver og drys med tranebær. 11½ kilo nye skrabede kartofler. 11 bundt grønne asparges. 1Skrab ogkog de nye kartofler, så de er færdige når kalkunlårene er færdige. Tilbered hollandaisesauce ogkog grønne asparges 3-4 minutter i mikrobølgeovnen (så bevarer de mest smag og struktur. 1Kalkunlårene er færdige når de er sprøde og gyldne
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Skræl hvide aspargesog skær aspargesene i tre stykker. ½ kg asparges (hvide eller grønne). Smag til med salt og peber og drys med klippet dild ved serveringen
F. o. r. 1. 4. d. a. g. e. s. i. n. m. å. t. v. b. f. k. ø. l. h. j. ,. I. w. y. u. J. æ. E. -. p. (. c. ). D. H. 2. 0. 6. 5. T. M. A. C. q. N. V. 7. 8. ½. 3. S. R. +. /. L. O. P. 9. ". K. z. U
Jeg veksler mellem nye kartofler og fuldkornspasta, men altid medfrisklavet pesto. Denne salat mednye kartofler i pesto får vi rigtig meget i forår og sommerperioden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.