Sådan gør du Kalkunschnitzler Rids kalkunschnitzlerne i overfladen med en skarp kniv. Pres en halv citron let over hver schnitzel og læg derefter de halve citroner med skærefladen nedad på schnitzlerne
F. o. r. d. i. j. e. g. v. a. Å. h. u. s. w. k. n. ,. l. f. å. t. p. m. M. y. æ. ø. b. D. c. R. J. -. V. (. 2. ). 1. 3. C. L. S. A. B. T. P. 0. H. 4. 5. O. q. E. ½. N. 8. K. Æ. I. U
Smilende æg medsennepssauce garneret med bacon, løg og æble, med frisk rugbrød til. Hvor vidt dit æble vil være med til den leg afhænger af hvor fast en sort du fandt, og hvor god komfur/pande du har – æblet bliver sandsynligvis snarere blød end crispy, og det er også ok
Men du kan også servere med blomkålsmos og sennepssauce eller med en grønkålssalat. Hamburgerryg – Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
Skyl dem herefter med koldt vand og lad dem dryppe af. Pisk en dressing af honning, olie og appelsinsaft i en stor skål og smag den til med salt og peber
En sennepssauce smager du til med en god sennep – evt. Smag til med salt og peber – brug hvid peber hvis du ikke vil have sorte prikker i din flotte hvide sauce
Mørbrad i sennepssauce er ikke noget jeg har prøvet at lave før, men ånden kom lige over mig en weekend, hvor jeg skulle finde på at lave noget andet med en mørbrad end, hvad jeg plejer at lave, så på en eller anden måde faldt valget altså på den her variant
Nytårstorsk skal serveres med kartofler og sennepssovs samt et traditionelt tilbehør af hakkede rødbeder, hakkede hårdkogte æg og ristede baconterninger, som helst skal laves af tørsaltet bacon
Sidste varme ret inden ris á la manden, var stegt medistermed rødkål og grov sennepssauce. Som anbefaling kommer dette indlæg nok en smule sent denne jul, men julefrokosten fra Meyers Deli var altså først bestilt til i går, da juleferien der skulle fejres med madklubsveninderne
langtidsstegt oksebryst med grov kartoffelmos og sennepssauce og urter som tilbehør. Denne uge - i går var vi hoppet med på bølgen - Copenhagen Dining Week
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.