Du kan sagtens komme af sted med at bruge overtræksmarcipanen fra Kagepynt 3. Endnu engang, der er ikke den helt store forskel på om du bruger fondant eller marcipan til at dekorere dine kager - så længe du vælger den rigtige marcipan
Udseende tæller. Især når det gælder de ting vi putter i munden. Hjemmelavede sandkager, chokoladekager og drømmekager har deres egen charme, men når vi begynder med de lidt mere avancerede lagkager, små festkager og desserter, er pynt et most
Her er den ting jeg elsker når det handler om kager. figurerne. En kage kan være både flot og imponerende, men uden figurer og mangler den ligesom lidt dimension
Nettet bugner af idéer til hæklet frugt og andet kagepynt - Det er kun fantasien der sætter grænser. De kan bruges til pengegaver - eller til at forære andre små ting væk i
De var et kæmpe hit, og jeg har lavet flere omgange af dem efterfølgende – ikke til kagepynt, men bare til at spise som snack, for de smager ALT ALT ALT for godt
Når bollerne er kølet lidt af, kan de drysses med lidt flormelis til pynt – eller, hvis der er børn i huset kan man gribe til excesserne som blå glasur og kagepynten
Gulerødderne er måske lidt kitsch og ikke så stilrene som kagepynt gerne skal være i dag, men jeg synes altså de er super sjove og hyggelige… Så hvis man har lidt tid, så synes jeg bare man skal kaste sig ud i lidt marcipan grøntsager, så der er noget der kan pryde påskebordet
Dekorér kagerne med kagepynt efter eget valg mens overtrækket stadig er vådt. Popcakes Lav de fineste popcakes Popcakes er det sidste nye hit for kageentusiaster og er en mellemting mellem kager og slikkepinde
pasta farve bruges til kager og kagepynt det er tykkeret end alm. Roulade med mønster. ) find dit eget mønster og overrast dine gæster med en anderledes oplevelse af en roulade
Jeg pyntede med lidt kagepynt fra Dr. Det færdige resultat up closeEndnu engang har jeg tyet til en af de mange lækre opskrifter fra The Humming Bird Bakery Kagebog, - for første gang skulle opskriften på citroncupcakes afprøves
I Danmark anbefaler Fødevarestyrelsen at man skal give frosne jordbær et opkog på mindst et minut før de bruges i smoothies,til dessert og til kagepynt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.