Men der var bare ligedenneher kage…. Jeg var til sådan et tøj homeparty ved minrigtig gode veninde, og der blev sørget godt for os med både det ene og det andet
Der var nogle opskrifter som jeg ikke har bagt længe, og så var der nogen som jeg aldrig har bagt, men som jeg har haft helt vildt lyst til at prøve at bage
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. N. u. e. r. d. t. j. o. k. f. g. h. a. n. m. l. v. s. ,. å. ø. æ. D. J. ". y. p. b. 3. 0. 5. C. é. è. 8. 1. 2. B. T. H. c. L. 4
Hvis du ikke har et glas med dadelpuré stående idit køleskab, så lav en portion klar nu, før du fortsætter med din nutella – opskriften på ’blid sødme med dadelpuré’ finder du her
her er det kun fantasiender sætter grænser. Du kan variere den med et hav af muligheder, lige efter det du kan lide og i forhold til, hvor meget tid du har til at lave mad
Spises med letpisket fløde. Så har Filip og jeg brugt søndagen på og bruge vores flotte blommer fra haven , det gav to tærter og 5 li grød muuuums. 125 g smør blødt 65 g sukker 1 1/2 dl mel 11/2 dl havregryn Halver de modne blommer og læg dem i en smurt tærteform , drys godt med rørsukker på og bag dem i ovnen på 175 graderi ca 15 min. Herefter kommes crumblen på , ligges bare i små topper hend over blommerne og bages igeni ca 15 min. 0) Dejlig blommegrød til fryseren. 0))) 2 kg blommer uden sten 1 dl vand 2 spsk vaniljesukker 600 - 800 g sukker alt efter hvor sød den skal være. 2 spsk vaniljesukker
Derfor er det også dejligt at se at kvinder og mænd i alle aldre strikker og at det ikke er noget som vil forgå idenneherelektroniske verden som vi nu lever i
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Den skal nu trække et par måneder, herefter tages nødderne fra of snapsen hældes på flaske. Tildenne snaps bruges umodne hele valnødder, de plukkes sidst på sommeren, før nøddeskallen er helt hård
Denne er lavet på knoldselleri og havregryn -- den bliver meget grov, og du kan med fordel anvende en mildere meltype som eksempelvis grahamsmel, rugmel eller brug en speltmel (fuldkorn eller ikke fuldkorn)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.