Selve konkurrencen blev desværre lidtforsinket så jeg nåede kun at være med tilat bestemme vinderkagen, så måtte jeg smutte ud af døren, for at nå min næsten aftale, så jeg kender kun vinderkagen, ikkebagerne der stod bag, men den smagte dejligt
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. g. u. l. e. r. o. d. s. b. ø. -. m. t. f. a. v. n. O. p. k. h. j. 5. 0. æ. 6. 7. 3. 1. 4. 2. /. å. ,. T. (. ). D. y. S. c. ½. B. P. J. ". V
Her vil jeg anbefale en god økologisk mel, for de er ofte fremstillet mere nænsomt, er uden blegemidler, giver et bedre brød og vælg gerne en hvor kim delen ikke er fjernet – det står på pakken
Glem alt om tørre og dyre færdigbagte rugbrød og hjemmebagte stenalderbrød der smager af alt for meget olie, jeg har fundet det beste rugbrød til dags dato
Jeg har efterhånden læst en del om at leve FULLY RAW - og herunder har du lidtinfo samt lidt af mine tanker og erfaringeromkring denne livsstil og måde atspise på
Du får garanteret lyst tilat prøve flere versioner, når du først harprøvet denne. Hvis du ikkeharprøvet det endnu, så pleeease skriv det fluks på dinliste
En lækker, børnevenlig, kødfyldt ret med gulerødder og cherrytomater. Opskriften er fundet her. Tilsæt hakkede tomater, kog op og smag til med salt og peber
Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg migtilat lave maden
Kært barn har mange navne, og den kaldes både sweet potato og batatibutikkerne. Da den har en meget karakteristisksødlig smag, skal tilbehøret krydres godt med både salt og også gerne surt fra lime eller citron
Det er lige, hvad jeg har brug for, og jeg tænker, at der nok siddermindst et par stykker af jer på den anden side af skærmen, som har det på samme måde
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. o. r. l. e. n. h. a. m. d. v. t. s. 5. 0. g. k. f. æ. 1. p. 2. ½. b. c. 6. ´. u. K. ø. R. S. L. å. ". -. H. 7. ,. y. T. l
Så har jeg igen måtte svigte bloggen lidt pga. Men nu er jeg tilbageigen med en opskrift, der passer meget godt til det efterår, der så småt begynder atindfindesig efter en fantastisk sensommer
Smør et ovnfast fad med lidt smør – ikke for meget mosen skal ikke ud at svømme. Hæld vandet fra, og sæt gryden tilbage på det slukkede blus – eller på laveste blus – og damp kartoflerne helt tørre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.