En god og let hverdagsret med masser af gode grøntsager. 5) Vend til sidst kødet i saucen sammen med grøntsagerne, og varm godt igennem. 6) Servèr sammen med ris 4 personer
Rullesteg med duftende, krydret fyld af krydderurter, løg, hvidløg og citronskal. Stegen er lavet af slaget – ligesom en rullepølse – og den er særligt god i grill, hvor det meste af det overflødige fedt smelter af og efterlader mørt og lækkert kød med den der lidt røgede og letbrændte overflade
Spareribs er fantastiske, når de er lavet på ben af god kvalitet og med en hjemmelavet marinade. Server dem "american style" sammen med coleslaw og en grov kartoffelmos
Herefter placeres spareribs´ne i en varmebestandigt fad og de overhældes med den varme marinade. Jeg sidder i hvert fald med en følelse af, at der faktisk ikke engang findes rigtigt kød på sådanne ben
Den passer perfekt til både spareribs, kylling og hvad man ellers lige smider på grillen. Hvis man ikke er storforbruger af BBQ sauce kan man med fordel koge saucen op igen og komme den på steriliserede glas, så kan den holde sig i lang tid
Det er jo ikke altid det lige passer ind i programmet at sidde og grille ribben i seks timer, så i forbindelse med Superbowl synes jeg det var værd at prøve at lave dem i stegsoen
Lækker sommerlig mad med en kraftig creme fraiche dressing i stedet for sauce. Jeg serverede ovnstegte kartofler til, som også smagte godt med dressingen
Pil kødet fra hinanden med to gafler, og hæld saucen over inden servering. Start med at gnide den tørre rosmarin, timian og salt godt ind i kødet, som herefter pakkes ind i film, og hviler i min
En utrolig nem og hurtig sauce som smager utrolig godt sammen med pasta. Den har en dejlig mild smag af blomkål som passer perfekt sammen med den lille snert af karry og så til slut en masse sprødt bacon udover
), og selvfølgelig erstattet de animalske produkter med plantebaserede. Jeg faldt lige over en opskrift på whiskey sauce tidligere i dag, og jeg må godt nok sige at jeg blev overrasket over den (meget) store mængde af både fløde og smør som opskriften indeholdt
Når de er færdige, så pensl med yderligere lidt barbecuesauce og drys med grofthakkede forårsløg. Dagen før koges ribbenene i rigeligt vand sammen med laurbærblade og peberkorn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.