Denne ret er medgrønne linser oggrønkarryog selvfølgelig med masser af grøntsager. Hvis du laver en gryderet medgrønne linser dagen før den skal spises, tager linserne smagen af krydderierne til sig
G. R. Ø. N. K. A. Y. L. I. J. a. g. r. ø. n. s. e. d. l. t. å. i. k. u. ,. f. b. o. c. m. y. ). H. v. p. O. P. S. F. T. 4. 5. 0. 2. 1. -. æ. E. M. Å. D. h. j. ) G
inser med kål oggrønkarry – min version. ½ spsk grønkarrypasta. Når man som jeg gerne vil spise meget mad medgrønsagerog uden kød er det svært at komme udenom linser,bønner og kikærter
Supernem og lækker ret med både grøntsager kød og sundt fedt i en og samme portion. Her når efteråret så småt begynder at falde på, er det igen lidt lækkert medsammenkogte retter der passer sig selv i gryden, mens man laver andre ting
J. e. g. l. s. k. r. b. o. i. a. y. ,. å. d. j. n. v. t. u. m. f. H. B. M. p. ø. æ. c. h. K. G. D. 2. I. ½. 1. -. 0. F. S. T. 5. 3. R. 4. 6. 7. U. L. 8. 9
Smag til med lidt soya og evt mere karry. Server retten med nudler eller ris. Nogle gange kan man jo snyde lidt… Jeg har altid grønkarry pasta i køleskabet og en wok blanding (grønt) i fryseren
Smag til med salt oggrønkarry. Masser af god smag og rigt på grøntog protein. Server med ris eller pasta og en god chutney (prøv for eksempel en græskar chutney)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.