I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. G. R. Ø. N. K. A. Y. L. J. a. g. r. ø. n. s. e. d. l. t. å. k. u. ,. f. b. o. c. m. y. ). H. v. p. O. P. S. F. T. 4. 5. 0. 2. 1. -. æ. E. M. Å. D. h. j. ) G
inser med kål og grønkarry – minversion. Når man som jeg gerne vilspise meget mad med grønsager og uden kød er det svært at komme udenom linser,bønner og kikærter
Grønsagerne kommes i en gryde og dækkes med hønsebouillon. Sådan en gang vintervejrgiver lyst til mad med varme og krydderier, så valget faldt på en gang kylling med karry
Opskrift Boller igrønkarry – Thai. Den grønnekarry er og blive en favorit hos mig. Til denne ret har jeg brugt lidtgrønt, som jeg har købt hos min lokale asiatiske købmand i Odense C
Egentlig mest vant til at bruge rød karry og kylling – så denne variant var et tiltrængtfrisk pust. Jeg plejer at sætte kokosmælken med bunden i vejret i køleskabet – det gør det nemt at kun få den fede del ud af dåsen
Del broccoliimindre buketter – stilken kan også sagtens bruges. Der findesutalligevarianter over samme tema, og iøjeblikket er denne wokret minfavorit, fordi den forener den gode smag med nem og uhøjtidelighverdagsmad
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. l. s. k. r. b. o. a. y. ,. å. d. j. n. v. t. u. m. f. H. B. M. p. ø. æ. c. h. K. G. D. 2. ½. 1. -. 0. F. S. T. 5
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.