I dag trodsede jeg den bidende kulde ogtog med Dansk Vandrelaug på tur ved Langeskov. Det var koldt, men solen skinnede det meste af tiden og det var rigtig dejligt
Sauteret spidskål med feta og kapers. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1½ kg kogte kartofler
Efter nogle travle dage på farten, partering af lam og meget meget mere havde jeg en af de dage, hvor en klapsammenmad ville gøre det ud for et rigtigt godt aftensmåltid
Jeg er vild med risotto og laver det ofte, især som forret til gæster. Der er mange super lækre variationsmuligheder, men da jeg for første gang fik risotto med gorgonzola og pære i Italien i sommer, besluttede jeg, at jeg bare måtte genskabe retten
Hvis du har travlt, kan du også bruge de færdige gnocchi, som kan købes i supermarkedet. Typen og kvaliteten af den gorgonzola, du bruger, gør hele forskellen i denne ret
Som årstiderne ændrer sig, ændrer de middagsretter vi stiller på bordet sig også. Det har selvfølgelig noget at gøre med hvilke råvarer der er tilgængelige i de forskellige årstider, men jeg synes også at der på mit middagsbord tegner sig en tendens til at hive de tungere og mere rustikke retter frem, når efteråret lægger sit mørke og kølige tæppe over os
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.