Den fyldte svinemørbrad er hurtigt lavet og bliver meget saftig og utroligt velsmagende – og så ser den endda super indbydende ud til både hverdag og fest
Tilføj frisk finthakket timian og smag til med. frisk timian (tørret kan også bruges). Med salat og/eller brød til kan de fyldtetomater sagtens gøre det ud for et måltid
K. e. n. d. r. I. a. g. ,. h. v. o. m. b. i. k. l. t. y. s. O. å. j. D. p. æ. f. u. ". -. ø. N. J. F. P. R. 2. 1. 0. 5. %. 7. c. ½. (. ). S. T. 3. 4. L. G. 6. B. H. 8. A
De kan med fordel laves dagen før og så blot bages lige inden servering. Alle ingredienserne, undtagen rasp, tomaterog olie, mixes sammen i en foodprocessor
Fyld kyllingebrysterne med fyldet ogfrisk spinat og luk evt. Kyllingebrystet brunes på panden og fyldes med flødeost, pesto, soltørrede tomater, hvidløg, spinat og mozzarella, inden det bages i ovnen
Næste gang tror jeg, at lidt perlebyg og flødeost rørt op med hvidløg ogfriske krydderurter vil gøre sig fortræffeligt og være lidt mere mættende for den gravide mave
med halve cherrytomater. knus hvidløget og rør det i friskosten sammen med timian og peber. Læg dem i et ildfast fad, og krydr med rosmarin og sesamfrø
Jeg lavede denne lækre fyldte svinemørbrad i parmaskine. soltørrede tomater. I går var det valentines day, og derfor skulle jeg da forkæle min kæreste med lækker mad
*Jeg skar toppen af en flok tomaterog udhulede dem med en ske. Jeg havde masser af "fyld" tilovers, så det blandede jeg sammen med mere af det kogte bulgur og en lille håndfuld bønne og kikærte spirer
Form til et farsbrød i et ovnfast fad og dæk baconskiver over. kogteris2 håndfulde hakkede soltørrede tomater1 dl. salattern/feta1 håndfuld hakket persille 2 ægSalt og peber1 pakke baconBland alle ingredienser (undtagen bacon) sammen til en fars. vand med i fadet og bag ved 200 grader i ca. 1½-2 dl kogteris
Vilderis. Syrlighed fra friske citroner og sødme fra honning - en skøn kombination, som er rygraden i denne enkle, sund og velsmagende ret, som egner sig rigtig godt til en travl og hektisk hverdag
Tilsæt tomatpure og kernerne fra de frisketomaterog smag til med lidt salt og peber. Fyldet bestod af brune ris stegt med løg, hvidløg, tomatpure og persille
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.