De skal mætte – også på et mentalt plan. Jeg vil have mad – altså det, jeg forbinder med mad. Jeg var et smut på Radio SydhavsØerne i går for at snakke om madpakker og give inspiration til, hvordan vi gør dem sunde og lækre (uden alt for meget besvær)
Crépin af jomfruhummer og kammusling med jordskok og sprød toast melba samt nøddevinagretteStegt torsk i skummende torskesuppe med peberrod, rødbede og dildOksemørbrad med trøffel/kartoffel mosaik, vintersvampe, syltede løg og trøffelsauceAnananas og chokolade som plateau med chokolade/ananassorbet og flydende vaniljegelé
Der er en masse skønne grøntsager, kyllingekød og ægnudler. Hvis du en anden gang absolut skal røre den hakkede chilli med de bare fingre, så lad dog være med at gnide dig på næsen bagefter
På turene frem og tilbage fra Kolding, og på hotelværelset om aftenen har jeg hæklet karklude. De har transporteret til/fra fodboldtræning og -kampe og haft dem hjemme til aftensmad de dage hvor mormor ikke var her
Jeg er vild med broccoli og kastede mig ud i at teste det i går – det var superlækkert. Del broccolien i den størrelse buketter, du bedst kan lide, skyl og tør dem grundigt, og vend dem med et par spiseskefulde olie, lidt salt og peber
Jeg har læst og er stadig i gang med en fantastisk bog, som jeg vil fortælle jer om når jeg er færdig med den, og ikke mindst har jeg gået en masse ture og lavet en masse mad – så I kan bare vente jer – I bliver overdynget med lækkerier
J. e. g. E. R. i. k. h. u. -. m. n. s. H. A. D. ,. a. t. v. p. å. l. æ. d. r. b. f. ø. j. o. M. I. c. w. y. S. 5. 8. (. ). 9. 6. 3. 1. 0. 4. T. 2. x. L. N
Opskrifterne er heller ikke mere komplicerede, end at de godt kan laves på en hverdag – og det oven i købet med helt almindelige lettilgængelige råvarer
Så er december overstået med masser af hygge og god mad. Marts og april stod i kokkeskolens tegn. I marts deltog jeg i Cityvests kokkeskole, og det var en super oplevelse
Jeg har vænnet mig til de meget gode, tyske pølser og serverer gerne en pølse i ny og næ, og hvis brødet er hjemmebagt, er det jo nærmest en delikatesse
S. t. e. g. b. ø. f. r. n. p. å. i. l. a. d. ,. o. s. m. æ. k. u. c. F. O. T. L. A. R. N. E. K. 7. 5. 0. y. B. G. M. 4. 2. v. 1. h. D. I. 6. V. H. P. (. ). ½. 8. -. é
I sidste uge modtog jeg nye tærteforme fra Kunst og køkkentøj. Jeg havde set tærteformene på Instagram hos en af mine helt store favoritter, når det kommer til madfotos nemlig Mette Dam, som på Instagram hedder mrsmettedam, og hun var så sød at formidle, hvor man kunne købe disse aflange tærteforme
Det bliver pænt pakket i bokse og ind i køleskabet. Forleden fik jeg lavet en god omgang kartoffelmos med millionbøf og havde lidt for meget tilbage af millionbøffen
Forhåbentligt har Movember bragt mere fokus på mænds sundhed og kræft. Og en kær ven fik da også gået en omgang i ringen med kræften, men gik heldigvis sejrrigt ud af den kamp
Jeg har længe gået og savnet et nemt måltid "to grap and go" - et mellemmåltid som er nemt at tage med, mætter godt og ikke indeholder en masse mærkelige ingredienser, som jeg ikke kan udtale
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.