dag 1 - blanding af dejDet hele æltes sammen og står i et døgn i køleskabet. Døgnet i køleskabet gør dejen elastisk, og gør at klejnerne kan vrides uden at knække, og at de hæver bedre op når de steger
Okay, jeg har et helt specielt forhold til denne kage. Som barn og igennem det meste af min opvækst bagte min farmor altid denne kage til mig, når hun vidste jeg kom på besøg
Så er kærestens bagehjørne igang igen Her handler det ikke om at gøre kagerne sunde eller sundere, men om at lave de lækreste og mest velsmagende veganske kager, som går lige i hjertet
Jennifers farmor laver rigtig lækker mad - og det her er hendes absolutte specialitet. Mørbrad i fad. Hun plejer at servere dem med ris - det gør vi selvfølgelig ikke
Hej venner. Endelig er den lange lockout afsluttet, og det er tid til skole igen. Den sidste uges tid brugte jeg hos mine kære bedsteforældre i sønderjylland
Og nu noget uvant på denne blog – en helt klassisk dansk egnsret. For ja, jeg har jo boet i Sønderjylland, og de kålpølser man får dernede er altså bare gode
Kløben er et let og lækkert rosinbrød, som for mange er indbegrebet af en sønderjysk julekage. Det fremstilles gennem hele december af de fleste sønderjyske bagere, undertiden i en luksusudgave med marcipan
Kartoffelkage med hasselnødder og pæremos. Min veninde Diana er intolerant over for gluten. Og vi ses hver torsdag her i min barsel, så skal vi have kage, må jeg finde opskrifter uden gluten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.