Falaflerne har jeg smagt til med citronsaft, spidskommen, lidt chili og frisk persille, og så er de rullet i sesam- og nigellafrø, som virkelig gør noget ekstra for smag og konsistens
De kan eksempelvis spises i et pitabrød med blandet salat og guacamole eller tzatziki som dressing. Jeg har i dag prøvet at lave falafler for første gang, og det var overraskende let
Der er bare lige det medfalafler, at de kræver sindsygt mange ingredienser og ret meget arbejde. Jeg synes helt ærligt, at de smager lige præcist ligeså godt som var de lavet med en masse besvær fra bunden
noget jeg ofte laver hvis ikke der lige er noget tiltalene i køleboksen eller hvis det bare skal gå hurtigt, være billigt og samtidig noget jeg kan have med på farten eller madpakke dagen efter
Skyl og skær champignongerne ud i skiver og kom dem på panden medfalaflerne. Jeg har ikke tal på, hvor mange pakker falafler jeg har spist indenfor de sidste par uger
Denne opskrift har min mor haft med hjem fra Israel, hvor hun arbejdede som ung - der findes et utal af andre måder at lave falafler på - men denne, synes jeg, er den rigtige
Storemusen havde maddag og havde valgt at lave falaflermed tzatziki. Og igen… Det er ikke, fordi jeg ikke laver mad i rigelige mængder og en masse nye opskrifter, jeg har bare så meget hyr med nye opskrifter og at alt skal laves fra bunden, så jeg glemmer fuldstændig at tage billeder også… Og det er altså lidt plat at skrive blogindlæg om mad uden fotos
Falaflerne bliver serveret for vegetarerne sammen med det, som vi andre nu spiser, men man skal lige passe på at ikke kødæderne snupper dem for næsen af vegetarerne, for de er rigtigt lækre
Menuen kom til at bestå af de falafler Trini før har haft succes med (se her), ketchup, marinerede rødløg og en salat af fintsnittet hvidkål, ruccola, appelsin og peanuts
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.