Her til aften er valget faldet på en thai-version med chili, citrongræs, kokosmælk og koriander. Som de fleste læsere af denne blog nok har fundet ud af, er vi her på matriklen meget begejstret for muslinger i alle variationer
S. p. i. d. s. k. å. l. e. r. (. n. u. ). a. f. m. v. o. t. g. ø. …. h. b. c. z. E. M. j. æ. ,. O. D. -. 2. 1. 0. 5. F. y. K. 4. T. 3. B. P. ½. V. H. N. J. –
Dampede blåmuslinger er en hurgtig og nem ret. Retten kan laves på mange måder, men her har jeg valgt en simpel ret, med en kraftig sauce, så alle kan være med
Start med at sætte kartofler og gulerødder over, sildefileterne skal kun have få minutter. Kom hvidvin, citronsaften, eddike, løg, estragon og fiskebouillon i en pande og bring det til kog
- og en ret fin måde, at byde foråret velkommen påFor denne menu var jo hvad jeg forkælede cupcake mafiaen med igår, som jo forkælede mig med deres dejlige selskab, men også en del lækre værtindegaver
de skal ganske enkelt gnides med en smule salt, peber ogestragonolie (ca. Lige inden servering pakker du dem ud af vakuum’en og smider dem på en fantastisk varm pande med lidt smagsneutral olie, så du kan få den der smagfulde og sprøde stegeskorpe
Bløde, asiatiske ogdampede boller fyldt med det lækreste snaskede, smagsfulde og møre kød. Jeg har først lige stiftet bekendtskab med den asiatisk fyldte bolle, og i dag vil jeg lære dig, hvordan du laver den
Selvom maden har mindre kontakt med vandet, når den koges i vanddamp end når den koges i “flydende vand”, er dampning alligevel en hurtig og effektiv tilberedningsmetode, som beholder mere, for ikke at sige alt smagen i maden
Læg kyllingen på bagepapir i et ildfast fad og krydr med salt og peber. I butikken så kyllingen tilmed rigtig fint ud, så jeg valgte at lave et eller andet med sådan et kræ
Hvidløg og forårsløg finthakkes og sauteres i en smule olie, hvorefter den dampede spinat tilsættes. Det blev en rigtig proteinbombe, da jeg havde både æg og hytteost som blev spicet op med røget laks
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.