D. a. g. e. n. i. d. h. r. s. t. å. p. m. o. j. k. J. f. b. l. u. ,. y. v. O. æ. ). ø. V. C. M. H. ½. U. P. 1. (. 2. 4. 0. -. c. R. 3. L. ü. S. B. Y. E. w. F. T. 5. N. 9. 7. 8. I. K. 6. /. A. ) g
P. u. l. e. d. p. o. r. k. b. g. s. n. f. a. m. i. v. t. å. æ. D. R. '. -. U. S. A. ,. V. h. c. ". ø. 1. 0. j. w. O. J. y. I. M. 2. x. N. B. (. 4. ). 5. /. G. E. 9. T. C. &. 3
Jeg lavede pulled pork til frokostgæster, så det passede med at jeg satte stegen i ovnen inden jeg gik i seng dagen før, og så stod stegen i ovnen natten over og hyggede sig - forestil jer hvilken skøn duft der var i hele huset da vi stod op næste dag
Som det fremgår af ugens madplan, så var aftenens menu "Pulled pork" burger med pommes frites. Selve kødet blev som sædvanligt lavet med krydderi-blandingen "Cajun" fra Urtekram, som nakkefileten blev gnubbet med et døgns tid før den skulle i ovnen
PULLED PORK I WRAPS MED COLESLAW. Den var blevet knubbet i en god rub og dertil lavede vi en form for krydrede barbecue sauce som vi smagte det trevlede kød til med efterfølgende
Vi plejer at lave coleslaw, når vi får pulled pork – men ikke i dag – det skulle være a la almindelig burger – med snittet kinakål, agurk, løgringe og tomatskiver – og noget dejligt Miracle whip – til at “lime” det hele sammen med
Pulled pork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid. Det kan godt være at den overstiger de 100 grader på stegetermometer , men det var ikke et problem Skil kødet ad med 2 gafter og vend det hele i en go BQ marinade evt hjemme lavet. Honning Sennep Salt Peber Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSmager også skønt sammen med en bagt kartoffel. Pulled pork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid
Her til aften er valget faldet på en thai-version med chili, citrongræs, kokosmælk og koriander. Køb noget godt brød og server til muslingerne - og servèr gerne med et køligt glas hvidvin, som absolut ikke forringer oplevelsen
Traditionelt serveres pulled pork i en burgerbolle sammen med coleslaw og hotsauce. I min Smokey Mountain tænder jeg op på en måde der hedder minion metoden, det sikrer en ensartet temperatur og en lang brændtid kombineret med røg
Al pastor passer godt i sammen med frisk, sursøt ananassalsa med løk og koriander. Barna likte som forventet ikke retten, det var en bit og ferdig med den saken
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.