Men bare rolig – jeg har ogsånogle juleopskrifter i ærmet til jer, somrammerbloggen snart. Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. E. n. d. u. e. f. a. t. s. i. k. p. r. g. o. ,. h. v. j. l. ø. b. D. J. å. æ. y. S. è. (. 4. ). 7. 0. 1. 2. 3. /. c. F. H. K. T. 5. B. 6. 8. A. n g
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Jeg har simpelthen ikke formået at knække koden til en lækker low carb opskrift på tartelet-skallerne (endnu) og derfor valgte vi de syndige købe skaller i stedet for
Risottoen skal være cremet. Risotto er en af de mest anvendte måder at koge ris på i Italien. Jeg er ikke vild med ris – altså løse ris – men sådan noglesom er klistret godt sammen til en nærmest sovseagtig ting … se det er lige mig
Steg løg gulerødder , chili og hvidløg i smør til de er klare , de må ikke branke. Igennemsommeren har vores tomat planter givet rigtig god afkast , vi kan ikke nå at spise dem alle sammen , så jeg fryser dem ned , når de er ved at være for modne , en lille skat i fryseren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.