1 Drys:
Bredbladet persille og purløgRens muslingerne ved at gnubbe dem under let rindende vand, de må dog ikke stå i blød. Kassér de muslinger der er knækkede, og de åbne muslinger, skal lige bankes let mod bordpladen eller have et let tryk og så skulle de gerne lukke sig selv – hvis de ikke lukker sig, skal de kasseres! Damp nu muslingerne i ca. 5-6 minutter i hvidvin i en gryde med låg. Når muslingerne har åbnet sig, tages de af varmen og hældes i en sigte, hvor væsken drypper ned i en skål. Gem både væsken og muslinger. Steg bacon i en stor gryde i smør til det er lettere sprødt, tilsæt løg og sauter løgene til de er bløde.
Kom finthakket hvidløg, laurbærblade, kartofler, gulerødder, fennikel og de finthakkede krydderurter i gryden sammen med væsken fra muslingerne som tidligere er siet fra, samt mælk og fløde. Lad det simre til kartoflerne er møre.
Man kan blende suppen nu for at få en mere cremet suppe eller man kan snuppe den, som den er, hvilket er det vi gjorde forleden. Tilsæt nu muslingerne, varm lige op og smag til med salt og peber. Anret suppen i store dybe tallerkener og drys med finthakket bredbladet persille.
Denne gang er det en blåmuslingesuppe, som jeg lavede for nogle måneder siden. Der findes mange delikate retter ude i den store verden, men man behøver faktisk ikke se så langt ud i horisonten efter dem
Mine høns har brug for skaller til deres skaller - sådan er verden så finurlig. Så en påskedag hvor frokosten alligevel skulle lægge sig tilrette i maven, gik vi en tur på stranden ved Nordsminde
F. r. e. d. a. g. -. o. n. l. i. s. t. p. å. m. ,. k. v. ". u. æ. V. ø. h. H. j. b. y. I. f. J. S. c. B. T. w. z. D. (. 4. ). 1. 5. 0. 2. /. G. K. N. U. 3. 6. 7. 8. 9. M. A. è. m g
her for et stykke tid siden hvor vi lavede muslingesuppe - mums hvor var det bare godt. I efteråret fik min nyt arbejde - efter 16 år sammen sted, havde han brug for nye udforderinger - og det har han fået
Og det blev til både muslingesuppe og skaller til hønsene, men der var rigtig mange friske muslinger - og intet skal jo gå til spilde, heller ikke det som jeg selv har hentet ved stranden
Sammen med brød hører suppe til de fundamentale tilberedninger, hvor råvarer, der er karakteristiske for de enkelte landes kulturer, anvendes, fx borsjtj, minestrone, clamchowder, hajfinnesuppe og pot-au-feu
Det startede med fredags-besøg hos fiske-manden og indkøb af muslinger til en chowder. Hos os har januar været særdeles travl og med meget skiftende arbejds- og spisetider
Muslingesuppe – opskrift. De friske er at foretrække – smagsmæssigt, men de frosne er nemmere at have med at gøre, for er muslingerne friske, skal de være i live, og det skal tjekkes, om de nu også er det, for ellers skal de kasseres
Bottled clam juice or fish broth make suitable substitutes. galia melon - They resemble a small cantaloupe and have a light golden-yellow skin when ripe
Det findes i mange af de fødevarer, vi spiser til dagligt, så hvis du føler dig mere opstemt seksuelt, efter du har spist muslingesuppe end hønsekødssuppe, så er der måske en grund
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.