Men vi fandt også rigtig mange med selve muslingen i. De danske strande er fyldt med blåmuslinger. Mine havde nogle små hvide muslinger udenpå, dem fjernede jeg med en lille skarp kniv
F. r. e. d. a. g. -. o. n. l. i. s. t. p. å. m. ,. k. v. ". u. æ. V. ø. h. H. j. b. y. I. f. J. S. c. B. T. w. z. D. (. 4. ). 1. 5. 0. 2. /. G. K. N. U. 3. 6. 7. 8. 9. M. A. è. m g
Kom finthakket hvidløg, laurbærblade, kartofler, gulerødder, fennikel og de finthakkede krydderurter i gryden sammen med væsken fra muslingerne som tidligere er siet fra, samt mælk og fløde
er du til østers, kan du hakke et par østers fint, blande dem med citronsaft og lidt olivenolie, smage til med salt og peber - og servere dem på tallerkenen sammen med resten af godterne
her for et stykke tid siden hvor vi lavede muslingesuppe - mums hvor var det bare godt. Tilsæt fløde og suppen er klar til at blive serveret med noget lækkert hjemmebagt brød - enjoy
Husk at anskaffe dig en langskaftet robust kniv eller en østerskniv, hvis du køber kammuslingerne friske i skal - de kan nemlig være lidt af en udfordring at få ud, når de er levende
Og det blev til både muslingesuppe og skaller til hønsene, men der var rigtig mange friske muslinger - og intet skal jo gå til spilde, heller ikke det som jeg selv har hentet ved stranden
Thomas Hess laver øster med skum og en blandet salat. ribbet grønkål og hjertesalat)TomaterRødløg i ringeLidt æbleeddike og rapsolieHavsalt10 styk østersSaft fra østersLidt mælkCitronsaft
Efter at have vænnet mig til tanken om, at muslingerne er levende – det har jeg det lidt stramt med – så foretrækker jeg altså alligevel at lave muslingesuppe af friske muslinger
Hvorfor man gennemgår denne måned år efter år med lys i øjnene og nisser på loftet er mig en gåde. Oprindeligt brugte irerne fisken lunge til deres suppe, men de irske settlere i Amerika kunne ikke få fat i lunge, men havde rige mængder af østers til deres rådighed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.