Frikadeller medbulgur. Servér med kartofler, tomatsalat, bruschetta eller hvad du nu synes. Bulgur bruges i det mellemøstlige køkken i farsretter, salater og brød
Vend bulgurmed krydderurtepesto, agurk og spinat. Hak krydderurterne og kom dem i en blender sammen med presset hvidløg, revet parmesanost, mandler og olivenolie
Når bulguren er kold, vendes den (stadig i sien) med citronsaft, olivenolie, salt og peber. " og "jeg kan ikke lide abrikoser" - men jeg er vild med den
Jeg er vild med kikærter, jeg er vild medtahindressingog jeg er vild med ristede nødder, så inden jeg gik i gang, var jeg helt sikker på, at jeg også ville være fan af denne salat
Salaten består af bagte aubergineskiver toppet med saftige granatæblekerner, sprøde og ristede kikærter, cremet og nødde-lækker tahindressing (favorit dressing
), feta og den lækreste, nøddeagtige ogcremedetahindressing. Denne opskrift var i avisen forrige søndag, og jeg har glædet mig enormt meget til at dele den med jer her i dag
Så hvis du ikke er til bitre ting, så kan du med fordel skifte tahin ud medsojayoghurt . Engang kunne jeg virkelig ikke lide rødbede, og det var først for et par år siden at mit forhold til den smukke grøntsag ændredes til det bedre
Salat med groft bulgur, kylling og parmesan-mayonnaise-dressing toppet med sprødt bacon. Kogbulgur som anvist på pakken og sæt det på køl når det er færdig så det kan blive koldt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.