Kom det på fisken og tag gerne væsken med , der er go smag i. Pynt med friske bær evt. Syltet fennikel. Halver fennikel og skær stokken ud og bunden af
Kom en go salat blandet med kødet efter eget ønske i Og slut af med din farvorit dressing. Kom Kryddersmør i og krydder med salt og peber og evt andre krydderier
Tilsæt rosiner og smuldret feta. 11 tsk honningSkær buketterne fra broccolihovedet og del/snit dem i helt fine buketter. 1Fordel dem i en lille bradepande sammen med pinjekerner og hæld olivenolie udover. 1Krydr med salt peber og hvidløgspulver. 12-15 minutter - indtil broccoli og pinjekerner begynder at tage farve. 1Tag bradepanden ud og lad det køle 10 minutter. 1Pisk imens ingredienserne til dressingen sammen. 1Fordel broccoli og pinjekerner i en skål. 1Hæld dressingen udover og server straks
Citronen skæres i skiver og lægges ovenpå hellefisken, som herefter krydres med salt og peber. Dog smager denne version himmelsk, og hemmeligheden er (det er næsten skrækkeligt), at de er købt med krydderier - grøntsagerne tilsætter man selv
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Cremede bløde løg, hvor den eneste anke man har, var at man kun fik lavet én per mand. Bagte løg smager fantastisk til både fisk og en god bøf - og er rigtigt nemt at lave
Kom løg og lage på forkogteog atamonskyllet glas og luk med det sammen. rødløgKog eddike, vand, sukker, laubærblade og peberkorn i 7-10 minutter. Pil løgene, halver dem og skær dem i tynde skiver, og efter der er gået 7-10 minutter, tilsæt dem så den kogende lage, og lad det kogemed i 5 minutter sammen med den halve chili
Skal spises med det samme. Hak top og bund af rødløgeneog pil skrællen af. Bare et hurtigt tilbehørstip til næste gang du panikker over, hvad der skal supplere kødet og salaten
E. n. g. a. i. m. e. l. s. k. p. r. ø. v. o. t. y. ,. D. h. d. j. æ. f. c. M. U. S. T. R. Y. O. å. J. b. L. u. -. 1. /. 2. 4. 8. 5. %. (. 7. 0. P. ). ½. 3. F. B. x. I. C. w. K. _. V. - g
Sennepsdressing. Bagte tomater. Top medrødløg, tomater og karse og læg overen på. Denne weekend-lækkerbisken er fyldt med forkælelse og lækre detaljer, og derfor ender burgeren også ret langt fra den originale cheeseburger, som vi også holder af
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.