1200 g
flutesFremgangsmåde: Kryddersmør Rør smør, limeskal og -saft sammen med de øvrige ingredienser i en lille skål. Hellefisk Læg bagepapir ud på bordet. Skyl og tør hellefisken i et viskestykke, skær fisken i 8 lige store stykker og fordel dem på bagepapiret. Drys med salt og peber. Skær avocadoerne i kvarte og læg en ved hver fisk. Fordel herpå kryddersmørret sammen med et stykke lime. Luk fiskepakkerne godt - så saften bliver i pakken. Sammenføjningen lukkes bedst med papirclips. Bag hellefisken på en plade midt i ovnen. Ved serveringen Åbn pakkerne og pynt med dild. Server straks sammen med lunt flutes. Bagetid Ca. 15 min. ved 200°.
Server medbagte kartoffelklodser og en sprød grøn salat til. Bred blandingen ud i bunden af et lilleildfast fad, læg stykker af hellefisk derpå og krydr med salt og peber
Hvis de står skævt kan du med fordel forme et lillestativ af sølvpapir. Er du avocado-elskerog har du aldrigbagt en avocadoi ovnen, så er det med at komme i gang
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. m. a. g. e. r. v. l. d. t. o. ,. s. f. k. 3. -. 4. p. n. å. y. 1. b. u. 8. ½. ø. æ. 2. c. 5. 0. h. K. D. F. B. A. L. V
koriander, oregano og. appelsin. Havsalt og sort peber. Skal og saft af ½. 200 g quinoa. 400 g filet af torsk,. 1 spsk rapsolie. 1 avocado. 1 spsk rapsolie
Citronen skæres iskiverog lægges ovenpå hellefisken, som herefter krydres med salt og peber. Dog smager denne versionhimmelsk, oghemmeligheden er (det er næsten skrækkeligt), at de er købt medkrydderier - grøntsagerne tilsætter man selv
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Top medlidt hotsauce og evt mere salt og peber. Skær avocadoen over på midtenog fjern stenen. Nogle gange skal man bare kæle lidt extra for morgenmaden
Dryp medolivenolieoglimesaftog fordel rejer ogdild herover. limesaft. Nogle gange skal det bare gå rigtighurtigtmed aftensmaden, og det kan det gøre på mange andre måder end rugbrødsmadderne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.