Kom løg og lage påforkogteog atamonskyllet glas og luk med det sammen. rødløgKog eddike, vand, sukker, laubærblade og peberkorn i 7-10 minutter. Pil løgene, halver dem og skær dem i tynde skiver, og efter der er gået 7-10 minutter, tilsæt dem så den kogende lage, og lad det kogemed i 5 minutter sammen med den halve chili. Opbevares på køl efter glasset har været åbnet, hvor det kan holde i 2-4 uger
Jeg gik derfor direkte hjem oggooglede de røde svende, og flere forskellige opskrifter dukkede op, og allerede der var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg da skulle have gang i sådan en omgang selv
Du er meget velkommen til at prøve opskriften. Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Syltede rødløg – opskrift. Kom løg og lage i skoldede glas med tætsiddende låg, og sæt dem i køleskabet hvor de kan holde sig meget længe – jeg har ikke oplevet endnu at mine er blevet for gamle, men vi spiser dem altså også til rigtig mange ting, så de får hurtigt ben at gå på
Kom ruccolaen på et fad. Grøn sommersalat med jordbær, hindbærog asparges. Vend salaten sammen med dressingen og fordel salaten over ruccolaen, drys med pinjekerner
Jeg besluttede mig for at det måtte jeg bare prøve igen, og glemte så alt om de syltede løg, indtil jeg for et par uger siden så et opslag med dem på Facebook
vegetaropskrift, vegetarret, veganeropskrift, veganerret. Rist nøddeflagerne gyldne på en tør pande. Del blomkålen i små buketter og bland den med ærter, rosiner og nødder
Hæld sukker over og læg låg på. Afkøl marmeladen før den hældes på rengjorte glas. Læg dem i en gryde sammen med en flækket vaniljestang og revet skal af en citron
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.