I. a. f. t. e. n. h. r. v. i. p. ø. l. d. y. å. m. o. D. s. u. g. ,. k. b. æ. C. j. S. K. J. ). F. (. T. ". -. H. c. 2. 1. 5. 0. M. ½. 9. %. G. R. 3. 4. L. V. N. B. &. x. 8. w. E. 7. O. P. '. W
S. å. e. r. d. t. i. l. m. n. æ. g. a. b. o. u. f. U. p. ,. s. v. k. j. J. H. V. -. h. ø. D. B. K. O. A. c. P. y. ). R. w. 2. I. 1. 8. 0. 7. ½. 3. F. L. 4. (. 5. 6
Bøfsalater er og bliver en favorit, og de kan heldigvis laves på et hav af forskellige måder. Jeg har aldrig prøvet at lave mad med rabarber, så jeg glæder mig til at prøve det af i alle mulige forskellige typer retter
Rutikke rugboller med malt & femkorn ca. Et nyt eksperiment skulle afprøves - at bage med maltmel. Oplæs gæren i vandet og bland surdej, rugmel, maltmel og femkorn i det opløsningen
Grovboller med surdej, øl og malt. Bryggerboller er grove maltboller med en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
De her femkornsstykker er dejligt grove, men også med en hvis sødme i sig. Grovboller med surdej. Jeg bruger en femkorns flage blanding fra Urtekram i denne her opskrift
Det smagte virkelig godt, så det måtte vi straks eksperimentere lidt med. Du starter med at poppe ca. Det blandes sammen med de poppede popcorn og anrettes i et festligt glas eller skål
Så da temaet blev Thailand var jeg slet ikke i tvivl om, at der skulle en bøfsalat på bordet. Den trofaste læser har nok efterhånden opdaget, at jeg har en svaghed for salater med rødt kød
Rester fra dagen før og spis den som en sund hverdagsret med masser af proteiner. Start med at røre dressingen sammen, kom olie, sukker og balsamico sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.