i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. h. a. r. f. k. t. s. l. d. u. n. b. -. å. o. æ. v. ø. ,. m. j. M
Denne ret minder nok mest af alt om bruschetta, dog uden brødet. Aubergine bruschetta er perfekt som forret, og er både smuk at se på og smager også skønt
Jeg har flere gange købt JamieOliverstomatsauce på rødløg og rosmarin - men nu tænkte jeg, at jeg skulle prøve at lave min egen, og sikke en fantastisktomatsauce jeg endte med at få tryllet frem
Et sprødere og sundere alternativtil kartofler, pasta, brød eller andet tilbehør. Aubergineisig selv er ikke en fantastisk spændende grøntsag, synes jeg, men denne måde at spise dem på er virkelig et hit
Her til aften ville jeg for første gang forsøge selv at lave tomatsauce og meatballs. Jeg søgte lidt rundt på nettet og dannede mig en idé om ingredienser og fremgangsmåde
Christoffer er i udlandet iforbindelse med arbejde ret ofte for tiden, så jeg vælger alle de allernemmeste løsninger på aftensmadsfronten de aftener, hvor der ikke er gæster forbi
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.