Appelsin-perlebyg med mandler i cremet skum
Kalorieaktivisten
Kalorieaktivisten
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 vaniljestang (både stang & korn)
  • 100 g perlebyg fra Sun Island (340 kcal pr. 100g)
  • Skallen fra 1 økologisk appelsin (ca. 4g skal)
  • 50 g friskpresset appelsinsaft
  • 75 g Milda cremefine 19% til piskning
  • 125 g Fromage frais 0,2% (48 kcal pr. 100g)
  • 1 tsk vaniljepulver fra Urtekram (IKKE vaniljesukker)
  • 3 g Perfect Sød fra isis
  • 20 g smuttede hakkede/flækkede søde mandler fra Urtekram

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.