Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinatog soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Og så er den fyldt med masser af spinat, soltørrede tomater, pesto og en af mine yndlings. Grov galette med porrer, bacon og ost / Spinat galette med svampe, feta og laks / Tomatgalette med frisk timian, vesterhavsost og pinjekerner / Små galetter med fyld
Den fyldte svinemørbrad er hurtigt lavet og bliver meget saftig og utroligt velsmagende – og så ser den endda super indbydende ud til både hverdag og fest
Æggekagen serveres, mens den er varm med ristet rugbrød og drysset med klippet purløg og karse. Skær tomaterne i skiver og fordel dem på toppen af æggekagenog drys med lidt revet ost
De kan med fordel laves dagen før og så blot bages lige inden servering. Alle ingredienserne, undtagen rasp, tomaterog olie, mixes sammen i en foodprocessor
Start med at tø spinaten op og pres det overskydende vand ud. Denne lille lækre sag blev inspireret af min søster, og resultatet blev simpelthen så lækkert, så selvfølgelig skal den deles med jer
F. ø. r. s. t. o. g. f. e. m. u. n. d. k. y. l. v. i. å. b. D. a. h. j. L. æ. ,. p. c. V. J. S. P. 4. I. 1. 6. 0. 8. -. 2. 5. ½. K. H. N. 3. /. B. R. 7
bland spinat, philadelphia og muskatnød. Læg en portion af fyldet på de bankede stykker kylling og fold kyllingen om, læg baconen over for at "holde" på kødet
*Jeg skar toppen af en flok tomaterog udhulede dem med en ske. Jeg havde masser af "fyld" tilovers, så det blandede jeg sammen med mere af det kogte bulgur og en lille håndfuld bønne og kikærte spirer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.