H. e. r. h. v. a. d. j. g. l. t. i. f. o. n. y. å. s. ). R. m. k. u. p. L. 1. 2. 0. ø. 5. E. T. (. ,. c. D. æ. 3. M. C. K. P. S. b. J. û. V. F. . B. n g
JEG ELSKER LAKSEROULADE. Denne er kopieret fra min gamle blog, hvor min veninde og jeg som ville lave middags-brunch lavede disse efter nedenstående link, men med light produkter
En ægte klassiker. Lækker, sund, velsmagende, proppet med vitaminer og mineraler. Kan både bruges til forret med salat og brød, eller hovedret med salat og brød - forskellen
1. Opvarm ovnen til 220 grader. 2. Kom rejer og tun i en sigte, så det kan dryppe godt af. 3. Kom alle ingredienserne i en foodproccesser og blend i ca
Hamburgerryg. 1. Hamburgerryg dækkes af vand . 2. Koges ved svag varme under låg ca. 25 min. 3. Der sluttes for varmen og hambugerryggen trækker i kogevandet ca
Kebab. 1. Tænd ovnen og indstil til 150 grader. 2. Rør oksekød, æg, halvdelen af persillen, finthakket ingefær, tørret chili, havregryn og creme fraiche sammen til en fars og krydr med salt og peber
1. Skær de nederste grove stykker af aspargesene og kasser dem. 2. Skær resten i tykke skiver på skrå. Skær guleroden i tynde skiver, rødløget i tynde både og squashen i stave
Råkost. 1. Skær agurken igennem på langs og skrab kernerne ud med en teske. 2. Skær alle grøntsagerne i små tern og bland dem med citronsaft, olie, salt, peber og klippet basilikum og dild
Få inspiration til lækre, sunde opskrifter med vegetarmad her . 1. Kartoflerne skrælles og rives. 2. Læg strimlerne på et helt rent viskestykke og vrid så meget af væden som muligt af