F. o. r. m. k. i. n. g. h. a. l. v. d. e. u. s. t. j. ø. b. æ. ,. c. q. y. D. p. å. f. M. O. K. S. (. ). J. R. 2. 1. E. H. 5. ½. /. 4. -. é. P. V. B. A. w. I. C. T. ". 0. ) g
S. å. e. r. d. t. v. a. æ. s. o. m. -. i. h. f. l. k. u. b. n. j. g. p. J. ,. ø. E. y. K. H. P. D. 2. I. 5. 0. 1. ½. c. (. ). 7. B. F. 3. L. 4. M. A. 6. d l
Jeg fandt derfor lidt god fisk i fryseren og serverede med denne skønne salat. Hele familien var rigtig begejstrede for salatenog den skal helt sikkert på menuen igen
Kom stykkerne i en kasserolle sammen med mælken, ogkog dem møre - ca. Overskuddet var der og fik tilberedt den skønneste salatog sauce, som perfekte følgesvende til grillede kyllingbryster
Den sødme sammen med de saftige og syrlige hindbær, de grofthakkede og ristede mandlerog de store stykker af hvid chokolade – ja det er altså nærmest den ultimative kage, hvis du spørger mig
Salaten er dejlig mættende og gør mange af dine smagsløje rigtig glade, da du både for noget bitterhed fra grønkål, sødme fra buttersquash samt det salte fra de knasende mandlerog den cremede feta
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.