Hamburgerryg – Kogt hamburgerrygmed stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
Jeg har set blive gjort med kylling og fisk og tænkte at det kunne hamburgerryg nok også. I en skål blandes mel, salt og peber og i en anden piskes æg med revet parmesan og lidt vand
Jeg laver tit denne ret på andendagen af rester når vi har lavet kogt/glaseret hamburgerryg. 1 kg hamburgerryg (eller hvor meget man nu har). Fadet dækkes med stanniol og varmes på 200 grader i ca 1 time. Lav fx kartofler, ris eller brød til som tilbehør 1 kg hamburgerryg
Server med groft brød. 400 g hamburgerryg/skinke. 400 g hamburgerryg/skinke. Den anden dag var der en skinke på tilbud til 40 kr, og jeg købte den, da jeg mente det passede meget godt til aftensmad til 5 personer, men vi spiste kun halvdelen og derfor lavede jeg denne rest-ret i går aftes
Rester fra julen kender vi vist alle til, her er en lækker ret med overskydende hamburgerryg. Optø spinaten i bunden af en gryde med en lille smule margarine
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.