En simpel og vildt lækker vegetarisk pastaret med årstidens friske ingredienser. Pasta. For at lave selve pastaen kan enten en pasta maskine benyttes, ellers kan det også sagtens gøres i hånden
For mig er der ikke meget, der slår en skål god, frisk pasta med hjemmelavet pesto, friske cherrytomater og basilikum – det er nærmest indbegrebet af sommer
I samarbejde med Philips har jeg og lille A været i gang med at afprøve deres nye Pastamaker. Herhjemme er vi nemlig ret glade for pasta, ikke mindst lillemanden, som kan køre mange skåle ind
En ordentlig pastamaskine er virkelig et godt køb og man kan virkelig smage forskel. Vi har investeret i en Atlas pastamaskine, og har kun standard udstyret
Den hedder "Hjemmelavet - franske lækkerier fremstillet fra grunden", og den indeholder så mange lækre ting lige fra pasta til smør, chutney og pestoer
Noget af det bedste vi ved er hjemmelavet frisk pasta, særligt når vi laver noget som carbonara eller ragu, hvor pastaen gerne må være nogen store brede nogen, der kan tage godt imod
Vi tilberedte hjemmelavetpasta kogte det i en grønsagsboullion, trillede kødboller med en special krydderiblanding og blandet en rasende god ratatouille
Frisk Pasta med Hjemmelavet So. Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Vand til pastaen koges i en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende. Når der er et minuts tid tilbage af pastaens kogetid, tilsættes asparges og sukkerærter til saucen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.