For mig er der ikke meget, der slår en skål god, friskpasta med hjemmelavet pesto, friske cherrytomater og basilikum – det er nærmest indbegrebet af sommer
Den hedder "Hjemmelavet - franske lækkerier fremstillet fra grunden", og den indeholder så mange lækre ting lige fra pasta til smør, chutney og pestoer
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Det gør selvfølgelig ikke ligefrem retten sundere - til gengæld bliver smagen mange gange bedre, og en gang imellem må smagen godt prioriteres højest, selv om det betyder en en lidt højere fedtprocent
En simpel og vildt lækker vegetarisk pastaret med årstidens friske ingredienser. Hemmeligheden bag en enkel ret er gode friske råvarer, med masser af smag og kvalitet
der er friskpasta klar til kogning. jeg spiser sjældent hvedemel (og andet hvidt mel) men hvor var det dog en god aftensmadnår det nu lige var helt frisklavet
friskpasta. 25 g tørrede kantareller (medmindre du kan skaffe frisk, for så brug selvfølgelig dem) 500 g friskpasta 2 små løg, finthakkede 2 fed hvidløg 2 1/2 dl madlavningsfløde 1/2 hønsebouillon-terning 25 g [
Aftenens meget, meget simple – men yderst velsmagende – pastaret. 6 sekunder eller hvor lang tid du nu er om at åbne en pakke pasta. 1 pakke friskpasta 1 trøffel Lidt trøffelolie Friskrevet parmesan Friskkværnet peber Lidt finthakket persille til pynt Kog pastaen aldente i letsaltet [. 1 pakke friskpasta
Anret pastaen med kantarelsaucen, små stykker af serranoskinken samt frisk timian. Jeg har udnyttet mine forældres krydreurtehave og brugt både frisk persille og timian derfra
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.