Det hele toppes med ristede græskarkerner og flager af parmesan. Jeg glæder mig til at dele alle efterårsopskrifterne med græskar med jer, og i dag får I én af dem
Løgene pilles og skæres på den brede led, så du står med noget der ligner to, solide løgringe. I mens koges vandet op, og polentaen tilsættes en en tynd, jævn stråle
2 dl minut-polenta 4 1/2 dl vand Salt Peber 250 g mascapone En slat sødmælk 2 stykker kyllingebryst med skind 3 gode (og bløde) små chorizoer (køb dem i Irma – de er gode) 3 skalotteløg skåret i [
Smag til med salt og peber inden du severer dem til den cremedepolenta, som blot er den kogte polenta blandet med mascaponen og smagt til med salt og peber
) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Til sidst samles retten ved at komme pastaen over i gryden med kyllinge blandingen sammen med fint hakket forårsløg, smages til med en god portion revet parmesan, salt og peber
Jeg er meget vild med tunsalat, tunmousse, tunbøf, tun, tun og atter tun. Hvis du spørger mig, må tunmousse meget gerne være dejligt cremet, have et friskt og syrligt strejf af citron og en salt undertone fra kapers
Missionen var nemlig at bikse en dejlig, let frokostsalat sammen med kylling. Cremet hønsesalat m. Men med den lille mængde kylling måtte jeg ty til køleskabet, hvor jeg fandt lidt stegt bacon fra tidligere på dagen
til med lidt chili, rosmarin og estragon). Svits grøntsagerne og krydr med salt og peber. Pas på med at koge den for længe, da den i så fald kan miste smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.