Bland hakketkød, æg, rasp, vand og bacon i tern med løget, som er revet. Forloren hare m/ Lammekød. 500 g Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt. 500 g Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
Opskrift farsbrød med spinat og fetaIngredienser800 g hakket kalv-flæsk1 løg, finthakket2 fed hvidløg, finthakket2 æg2 dl havregrynsalt og peberFingerspids MerianFingerspids Timian1 pakke sliced bacon400 g frossen helbladet spinat200 g fetaSå var der sku økologisk kalv-flæsk fars på tilbud i Kvickly
hakketoksekød. Løg og hvidløg hakkes fint og røres sammen med resten af ingredienserne i kødet. Farsen500 g hakketoksekød500 g hakketsvinrkød 1 tsk salt4 spsk rasp2 æg2 tsk tørret merian2 tsk tørret timian1 dl fløde½ dl mælkpeber1 pakke baconstrimlerSovsen3 dl mælk1 dl fløde4 spsk mel30 g smør5 dl kraftig suppe eller fond - jeg brugte 1 1/4 okseboullionterning til 5 dl vand3 spsk ribsgele1 spsk blåskinnelostRør de 2 slags kød sejt med saltet
Bland oksekød, æg, rasp, mel og mælk i en skål så det bliver fast. Jeg har her været i gang med at lave en blanding af forloren hare og farsbrød, tilsat Feta / salat terninger (come on) og sorte oliven Vare Mængde Hakket okse kød 500 g Mel 50 g Rasp 50 g Æg 2 stk
Opskrift farsbrød hakket kylling, forloren hare, kyllingefarsbrød. Så kan man da også kalde en lasagne for forloren hest, hestekød er der da i det mindste i
FORORD. Den klassiske forloren hare, nu i muffins-form. Det lyder mærkeligt, men for at finde på en ny måde at anrette denne klassiske danske ret, faldt vi over denne idé
Bland kødet med æg, rasp, boullionterningen rørt op i vandet, hakket løg, salt og peber. Så igår tog jeg en pakke hakket kalv og flæsk op uden at vide hvad den skulle bruges til
Den forlorne hare er færdig når der løber klar saft fra stegen når man stikker i den med en kødnål. Når kødet er færdigt, hældes skyen fra og kødet hviler mens der arbejdes på sovsen