Forlorenhare er en dansk klassiker og en sand bedstemor ret. Opskrift på forlorenhare. Når ”haren” og rodfrugterne er færdige tildækkes de og ribsgelé-saucen laves
Pisk kødet med alle ingredienserne og form det i en lang tynd pølse. En af børnenes favorit spise og for den sags skyld også min egen er forlorenhare - har du kyst til at forsøge at lave det kommer opskriften her
Serveres sammen medkogtekartofler, en smule tyttebærmarkelade, skysovs og WALDORFSALAT. Riv et løg meget fint og kom det i en skål sammen med den blandede fars
D. e. t. r. s. p. æ. n. d. m. g. a. l. k. o. f. ,. y. j. S. h. i. v. å. u. b. -. c. '. V. H. ø. M. N. G. I. 1. 8. 0. E. C. P. O. x. w. R. F. A. (. ). L. +. 9. W. K. J. 2. 4. 5. Y. B
hakket kalvog flæsk. For nogle dage siden var Tommis familie forbi til aftensmad og havde bestilt nogetmed 'kartoflerog sovs' da de var uden komfur imens de fik nyt køkken
Serveres medkartoflerog sovs. Bland det med hakkekødet. halv kalv/halv svin. En anden ting der er så godt ved farsbrød er, at det skal bare lige smækkes sammen og så i ovnen, så klarer det sig selv – ogkartoflerne skal jo også bare stå ogkoge
Derefter kartoflerne i sammen med de tørre ting og peber og hvidløg evt mere olie. Der kunne godt være mere spinat i, og kan ikke begribe hvorfor jeg igen faldt i, og brugte ingefær på denne måde, når nu hverke Tømmeren eller jeg ikke er så vild med det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.