Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 14 Opskrifter
Mine Favoritter
Langtidshævede boller

Langtidshævede boller

D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. b. l. ,. a. m. y. d. g. -. j. v. I. 1. 0. æ. h. /. 2. 3. S. u. (. ). *. F. B. ø. O. T. R. L. E. 7. 5. V
Tomatsalat med bagte tomater

Tomatsalat med bagte tomater

Servér tomatsalaten til fx lam, kylling, grillstegt fisk eller kød eller til friskkogt pasta.   Langtidsbagte tomater
Opskrift på Fladbrød

Opskrift på Fladbrød

Brødtype. Fladbrød. Tidsforbrug.  15 minutter til at samle dejen + 10 minutter til at stege fladbrød. Hævetid
Langtidshævet speltbrød

Langtidshævet speltbrød

INGREDIENSER150 g groft speltmel100 g sigtet speltmel1 spsk salt250 g hvedemel4 dl vand1 spsk honning5 g gær FREMGANGSMÅDEOpløs gæren i vand og rør speltmelet, honning og salt i

Sunde gulerod- og æblemuffins

Jeg er en KÆMPE fan af muffins. Muffins er ofte usunde og fyldt med tomme kalorier, fra hvidt sukker og smør
Appelsinkage

Appelsinkage

Opskrift Appelsinkage. Ingredienser. 2 økologiske appelsiner. 4 æg. 200g smør/margarine. 200g sukker. 350g mel. 1 tsk
Brunkål med flæsk

Brunkål med flæsk

Brunkål med flæsk. Opskrift brunkål med flæskIngredienser. 1 Kg kogeflæsk /svinebryst1 Hvidkålshoved50g smør eller margarine50g sukkerSalt og peber
Glaseret hamburgeryg

Glaseret hamburgeryg

Glaseret hamburgerrygMed flødekartofler. Mmm så er det tid til lidt hamburgerryg. Til 6 personer. Ingredienser
Fredagsmiddag

Fredagsmiddag

I har nok fundet ud af, at vi her i huset godt kan lide at hygge os. Vi er og bliver livsnydere. )I aften skulle vi have god mad
Nutella cupcakes m. nutellafrosting

Nutella cupcakes m. nutellafrosting

- og hvilken himmelsk nutella frydOg disse basser var med ude på seminiariet idag, for når man skal sidde til kursus indtil kl
Lagkagebunde og Chokolade creme

Lagkagebunde og Chokolade creme

Den grønne mund har været ramt af influenza, men i dag vendte vi stærkt tilbage, med en forsinket fødselsdags middag

Verdens bedste kartoffelbrød

Skræl kartoflerne og skær den i små stykker. Kog dem i halvdelen af vandet. Når de er kogt, så pisk kartoflerne sammen med vandet de er kogt i, og køl ned ved at hælde den sidste halvdel kolde vand i