Mine Favoritter

Mine Favoritter

Humus

Der er efterhånden en hel del forskellige, dip, pestos, mayonnaiser og tapenader på bloggen, men en opskrift jeg endnu ikke har delt er min udgave af humus med kikærter

Spicy kyllingespyd

I mine øre lyder det lidt kedeligt at spise kylling på den måde dag efter dag. Kylling hitter på madplanen i de fleste køkkener, dog er opfindsomheden ofte ikke særlig stor
Fedtfattig Æggesalat

Fedtfattig Æggesalat

Foråret er kommet og påsken er snart over os. En af de ting jeg forbinder med påske er æg. I denne sammenhæng tænker jeg ikke på chokoladeæg, men på denne skønne æggesalat, lavet på fedtfattig mayonnaise og skyr
Karrysild med æbletern og skyr

Karrysild med æbletern og skyr

Karrysild har den mest fortryllende gule farve og dertil er det meget nemt at tilberede, så hvorfor ikke lave det selv
Tzatziki med rødkål

Tzatziki med rødkål

På bloggen har jeg delt den traditionelle udgave af tzatziki med agurk, men har for nyligt fået mine øjne op for denne lidt anderledes udgave med rødkål, som smager super godt
Wraps med laks og cream cheese

Wraps med laks og cream cheese

Jeg har lavet mine wraps med rugtortilla fra levevis, som kan købes i Netto, Bilka og Føtex. Som kostvejleder hører jeg ofte at sund mad er besværligt at tilberede og tager en krig i køkkenet, men med få ingredienser kan du smække en lækker wrap med laks og cream cheese sammen
Sunde kanelsnegle

Sunde kanelsnegle

Mine kanelsnegle er ernæringsforbedret ved, at jeg har sparet på sukkeret og i stedet brugt æbler til at søde med
Sund æblecrumble

Sund æblecrumble

Æblecrumble er en af mine yndlingskager, da den uden tvivl er en af verdens nemmeste kager at bage. Æblecrumlen tager ingen tid,at bikse sammen og så smager den fantastisk og indeholder blandt andet kostfibre, c-vitamin og mineralet kalium

Kylling i peanutbutter sauce

Denne lækre ret, har en fantastisk kombination af surt, sødt, salt og stærkt. Konsistensen er både cremet og fyldig
Gazpachosalat med kyllingebryst

Gazpachosalat med kyllingebryst

Salaten er spækket med de bedste vitaminer og mineraler fra grønsagsriget. Gazpachosalat med kyllingebryst er en rigtig dejlig og frisk salat
Fantastisk chili mayonnaise

Fantastisk chili mayonnaise

Chili mayonnaise er en spicy udgave af den almindelige mayonnaise. Den er fortryllende til det meste mad og kan peppe det mest kedelige stykke brød op
Lækre müslibar

Lækre müslibar

I dag der jeg kom hjem fra en dejlig dag på studie har jeg lavet disse lækre müslibar med havregryn, kokos, solsikkekerner, mandler og tranebær
Sunde æggemuffins

Sunde æggemuffins

Mange danskere har D-vitamin mangel om vinteren, hvor de ikke får D-vitamin naturligt i gennem sol lys
Kyllinglasagne – sund og smagfuld

Kyllinglasagne – sund og smagfuld

Jeg ville gerne tilberede en sund udgave af lasagne. Derfor har jeg brugt fuldkornslasagneplader, som indeholder flere kostfibre end almindelige hvide lasagneplader
Min mors løgsuppe

Min mors løgsuppe

Mange forbinder suppe med efterårsmad, med det kan sagtens nydes om sommeren. En rigtig suppeklassiker er den franske løgsuppe med ristet ostebrød
Laks med grøn pesto

Laks med grøn pesto

Fisk behøver ikke være besværligt, at tilberede før det smager godt. Laks med grønpesto er næsten mere simpelt, at tilberede end at stege et stykke kyllingebryst på panden
Sund broccolisalat med bacon

Sund broccolisalat med bacon

En af mine favorit salater er denne skønne og meget velsmagende broccolisalat. Jeg har ofte serveret salaten for mine gæster, for jeg ved den er en sikker succes hver gang
Chili krydrede kødboller

Chili krydrede kødboller

Alle bør prøve at undgå mættet fedt, da det giver åreforkalkning, som fører til forsnævring af kroppens pulsårer

Fantastisk krebsehalesalat

Her til aften har jeg tilberedt krebsehalesalat. Den smagte så fantastisk, at jeg SLET ikke kan vente med at dele opskriften med jer
Handy kylling hapser

Handy kylling hapser

Der skal ikke så meget til, at gøre madpakken mere spændende og sund på samme tid. Her er en nem og hurtig løsning, som kan gøre din madpakke glæde lidt større
Frisk tomattapenade med pinjekerner

Frisk tomattapenade med pinjekerner

Første gang jeg fik denne tomattapenade var til en madlavningstime på mit studie. Der var en fra min gruppe, som fik den ide at bruge friske tomater i stedet for soltørrede tomater