med creme fraiche, is eller flødeskum. Læg æblebådene i et smurt tærtefad, og drys kanel over. Bag æbletærten ved 200 grader i ca. 1 tsk kanel. 5 æbler 1 tsk kanel
Drys medkanelsukker og marcipan. Drys med mandler. Server fx med cremefraiche Ingredienser. 2 spsk kanel blandet med 1 spsk sukker. 50-75 gram grofthakkede mandler, med eller uden skal. 2 spsk kanel blandet med 1 spsk sukker. 50-75 gram grofthakkede mandler, med eller uden skal
Min æbletærte er inspireret af Mette Blomsterberg, og det er bestemt en af de bedste, jeg har smagt, og så bliver den simpelthen så flot og lækker med de forskellige lag
æbler med hakkede mandler og kanel, eller brombær, friske eller fra frost. Fintsnittede æbler (eller anden frugt) og hakkede nødder drysses ovenpå dejen, samt lidt sukker og kanel
Æbletærtemed masser af kanel og en ordentlig omgang crumble på toppen er da ikke til at modstå. Den kan laves i mange sjove former, enten i en form med fine mørdejsblade/blomster eller uden form, som giver et lidt mere rustikt look
Hak mandlerne groft og bland dem medkanel. Fordel mandler og kanel oven på dejen. 1 spsk kanel. 1. Skræl æblerne, skær dem i skiver og fordel dem i et tærtefad
Drys godt medkanel eller vaniljesukker henover æblerne sammen med almindeligt sukker (mere her om vinteren, hvor vi bruger syrlige æbler, mindre om sommeren)