V. i. s. k. u. l. e. b. y. n. g. å. r. a. f. t. p. ,. h. v. o. m. d. M. æ. Æ. ø. j. D. 2. H. B. (. ). T. 1. 0. 5. E. 3. 7. S. c. 4. C. R. 8. K. F. N. 6. è. e l
Det blev til en æbletærte med vanilje og marcipan, som helt bestemt blev nydt med en god klat creme fraiche, mens jeg var meget taknemmelig for, at jeg ikke behøvede at bevæge mig udenfor en dør i dag
I. l. ø. r. d. a. g. s. h. o. t. j. e. f. m. i. n. V. v. y. ,. b. å. k. u. p. M. D. æ. J. E. c. K. ä. ). T. /. O. (. 1. 8. %. Æ. 2. 5. ½. 3. 7. -. S. L. R. F. A. G. P. B. 0. 4. H. U. w. C. z. ". <
det blev til en æbletærte med karamelbund. Du skal ikke røre fyld sammen, du åbner bare en dåse, hælder indholdet ud over æblerne og du får en yderst delikat æbletærte
Æ. b. l. e. t. æ. r. m. d. k. a. g. o. n. c. D. h. s. å. p. ,. i. w. -. f. A. u. M. y. v. j. J. H. E. P. B. 3. 0. 2. 5. ø. 1. F. C. 6. (. x. ). ½. K. S. T. R. L. 4
L. æ. k. e. r. b. l. t. m. d. o. n. s. I. g. i. 1. 8. 0. ø. u. ½. a. p. v. f. c. 3. -. 4. N. ´. T. å. 5. S. (. ). B. ,. j. P. H. F. h. V. y. 7. M. &. 9. 2. Ø. L
Opskriften svarer til 1 alm tærteform bund og låg. 150 g blødt smør 300 g mel 1 æg 125 g sukker 1 tsk vaniljesukker En lille knold reven ingefær Jeg syntes det er lettest at røre denne dej på en maskine , eller foodprocesser , den skal ikke røre for længe , stop ligeså snart den hænger sammen
Æ. b. l. e. t. æ. r. H. y. M. a. n. ,. d. i. k. g. s. o. J. h. -. m. å. 2. u. 1. P. j. v. f. ø. I. ". S. p. D. w. O. C. c. (. ). 0. 5. R. E. L. ½. N. T. /. F. A. B. +. 7. 3. *. U. K. Å. x. z. >. <. V. G