Vi endte på den vietnamesisk restaurant GAO, hvor vi fik friske forårsrulle og muslinger til forret samt Pho til hovedret – det smagte alt sammen så frisk og lækkert
Må vist hellere få vist, at jeg altså ikke lever af kage og andre usunde ting. Hvis du har lyst til at prøve denne dejlige suppe her i den kolde tid, får du her opskriften
Vietnamesisk Oksekødssalat med Spidskål og Chilidressing. Ugens brød eller kage. I foråret. bugner grøntafdelingen i supermarkedet af lækre, friske varer, og denne madplan
Giv jer i kast med det vietnamesiske, det er lækkert, smagfyldt og nemt. Vi fik også disse rejepandekager, "Banh tom", da vi var i Vietnam i sommer, og de er super lækre
Sprød kinesisk and, sur/sød-kylling og vietnamesiske forårsruller med marineret svinekød (opskrifter andetsteds her på bloggen, dog med undtagelse af de vietnamesiske forårsruller med marineret svinekød, som du finder nedenfor)