Oskars mad-optimisme til aften rakte dog kun til en enkelt rösti uden tilbehør, men jeg er godt tilfreds når bare han fik lidt andre smagsoplevelser end havregrød
Spis salaten som hovedmåltid eller brug den som tilbehør – udelad i så fald eventuelt laks. Opskrift på quinoasalat med varmrøgetlaks, feta og fransk dressing
suppleret med lidt ekstra kød/fisk i æggemassen og ekstra salat som tilbehør. Pisk æg, mælk, spinat, salt og peber til en ensartet masse (hvis din laks er frossen, så kan du nemt tø den op i mikroovnen)
Derfor tilføjer jeg gerne rejer eller varmrøgetlaks, så retten mætter lidt mere. Salaten kan serveres som tilbehør til almindelig hverdagsmad, men vi foretrækker at spise den som et selvstændigt måltid
Fisketallerkenen bestod af varmrøgetlaks med urtedressing (den rødlige fisk med peberkorn), hellefisk med tartarsauce (den hvide fisk med dildkvisten ovenpå), aiolirejer (forrest på tallerkenen ved salaten - dejlig smag af hvidløg) og så det mest spændende, nemlig en "rødbedeskål" med hellefisk (skålen til venstre i billedet)
En af mine pastafavoritter, som er hurtig at tilberede, samtidig med at den er et smukt og smagfuldt måltid, er denne pastasalat med varmrøgetlaks, sukkerærter, avokado og en løvstikkecreme