Æggeblommer og den smeltede husblas kommes i den varme nougatmasse og der røres godt. Når dette er smeltet tages skålen af varmen, hvorefter sukkeret tilsættes
Vridhusblas og smelt over vandbad. Bland mel, sukker, kakao, bagepulver, vaniljesukkeri en skål. Tilsæt den smeltede husblastiljordbærblandingen og rør godt
Tag husblassen og vrid det let for vand – hæld det i en lille gryde og ved lav varme smeltes det. Tænd for mediumvarme, og lad det blive godt varmt så sukkeret bliver opløst
Knug vandet af husblassen og læg det i den varme jordbærmasse, Rør tilhusblassen er smeltet. Kom æg, sukker og vaniljesukkeri en glasskål og placer den over vandbadet – mellem varme
Rør husblassen ud ihindbærrerne, mens de stadig er varme. Læg husblasseni blød. Jeg synes bare, at en rutebilslagkageisig selv er temmelig tung at danse med, og derfor valgte jeg at komme et lag med hindbærflødeskumi også tilligesom at bryde det søde
Smelt den hvide chokolade over vandbad ved svag varme og lad det afkøle en smule. på laveste varme. Piskflødeskummeni en skål og vend den i mascarponemassen
Lidtvanillei en gryde og varmtil sukkeret er smeltet. Bland den smeltede husblas sammen med halvdelen af flødeskummen og bland den anden halvdel sammen med flødeostecremen
Tag husblassen op ad vandet, knug vandet fra, og rør husblassen ud i den varme blåbærsaft. En varm gele kan også smelte ostefyldet, og det ser ikke flot ud blandet sammen